Sortida/Classe de perfeccionament

21 sortida alous

Diumenge 2 d’abril Nordic Walking Collserola va organitzar la sortida/classe de perfeccionament de cada primer diumenge de mes. En aquesta ocasió vam anar fins lEstany dels Alous i Llac de Can Benet. Una ruta circular de 12 km amb la qual, durant tot el trajecte vam estar potenciant, practicant i assimilant tots els aspectes de la tècnica de la marxa nòrdica.

19 sortida alousL’inici de sortida va ser la rotonda de la TVE a Sant Cugat i, gràcies a que va fer un dia espectacular climatològicament parlant, durant la sortida vam poder gaudir d’unes vistes magnífiques de La Mola, de Montserrat i del Puig Madrona. El dia anterior va ploure moltíssim i semblava que durant la nit haguessin netejat tot l’ambient, tots els paisatges.

Aquestes sortides de perfeccionament hi participen persones que ja han fet algún tastet d’iniciació, classe particular o ja té un nivel mínim de nordic walking i serveixen per anar interioritzant la tècnica i evidentement, compartir, fer salut i passar una matinal molt agradable.

Animeu-se a fer marxa nòrdica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *