3r i 4t tastet d’iniciació a la marxa nòrdica

facebook 10 - 4t tastet

Tastet d’iniciació al Nordic Walking

El passat dissabte 25 i diumenge 26 de febrer de 2017 vam fer el 3r i 4t tastet d’iniciació al Nordic Walking.

El punt de trobada va ser el Parc de la Pollancreda a Sant Cugat, a tocar de la Serra de Collserola.  Al llarg de la matinal (durant quatre hores) vam passar una estona molt agradable amb totes les persones que es volien introduir al món de la marxa nòrdica com a una forma de fer esport suau i saludable. Com que som instructors d’INWA, evidentment ensenyem aquesta metodologia que tots els/les participants poc a poc van assimilant. Desglossem una per una les 10 passes d’aquest sistema d’ensenyament fent explicacions i posant-ho en practica mitjançant exercicis. Realment és impactant veure com la gent queda sorpresa quan es posen a practicar i comproven que la tècnica del nordic walking no té res a veure, amb la practica del senderisme o “trekking”.

Amb els conceptes ensenyants de les primeres hores, només queda al final, passar a fer les primeres hores de vol i començar a experimentar i assimilar-ho. Per això fem una volta circular per Collserola on els participants/alumnes poden tenir les primeres sensacions en marxa nòrdica.

A l’acabar, i després de fer la part de tornada a la calma i estiraments, tothom arriba a la conclusió de que la marxa nòrdica és una activitat física molt gratificant que et fa sentir bé, et posa en forma i passes una molt bona estona fent amics/gues i relacions sociales.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *