Classe particular de marxa nòrdica

5 classe particular 26/03/17

Assimilant la tècnica de la metodologia de les 10 passes d’INWA

Aquest matí el Claudio i l’Esther han fet una classe particular d’iniciació a la marxa nòrdica i, per ser la primera vegada ho han fet força bé.

6 classe particular 26/03/17Al llarg de dues hores i mitja els he ensenyat tots els conceptes que promou la International Nordic Walking Federation com ara: portar un bon patró de marxa, una bona postura, un bo ús dels bastons, agafant, plantant-lo, empenyent, fent l’extensió amb la solta, braceig pendulant activament cap endavant per recollir, contrarotar… L’experiència ha estat força positiva.

És molt important que es vagi ensenyant bé la tècnica per evitar tensions musculars, encarcaraments així com lesions. En marxa nòrdica no val tot. A més, divulgant, ensenyant i fent una bona tècnica és com realment se li treu profit a aquesta activitat en tots els sentits (fisiològics i cognitius)  i et pica el cuquet de fer-ne més i més. Com tot, de primeres no és fàcil, requereix de rodatge i hores de vol. Hi ha persones que ho agafen i ho interioritzen abans que unes altres, però és la feina de l’instructor aconseguir que tothom ho assimili i gaudeixi de la marxa nòrdica. Creieu-me quan us dic que és molt graficant veure com la gent evoluciona i se’ls veu feliços quan aconsegueixen fer-ho bé. En això estem…

Mira el mini video

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *