Classe tastet d’iniciació al Nordic Walking

tastet_22_04_17_8

Avui la Sandra i la Pilar han entrat al món de la marxa nòrdica fent el seu tastet d’iniciació.

Ha estat la primera presa de contacte amb aquesta activitat física que està arrelant amb molta força. I és que el Nordic Walking està de moda i això ens alegra. Cada vegada més gent s’aventura a agafar uns pals i sortir a caminar. És fantàstic! Ara bé, cal distingir i tenir clar el que fan. Fan marxa nòrdica o bé “trekking”? Tenen el bastons adients per practicar la marxa o porten uns de senderisme? Implementen la tècnica correcte de la marxa tastet_22_04_17_1o fent senderisme diuen que fan nordic?

Una vegada això aclarit, cal que la gent que s’inicia amb el Nordic Walking, aprengui la tècnica correctament de la mà d’un instructor titulat i tingui present que cal posar-hi hores i practicar, practicar i practicar…

Només així es poden anar interioritzant tots els conceptes dels que consta la metodologia de les 10 passes que difont la INWA (International Nordic Walking Federation) de la qual jo en sóc instructor, i aplicar-los amb el temps, després de practicar molt i tenir-los assumits, de forma natural i sense pensar.

Això és el s’han aventurat a fer avui la Pilar i la Sandra i, per ser el seu primer dia, no ha estat gens malament. Que si portar un bon patró de marxa, que si l’ús correcte dels pals, que si l’extensió, etc… ha estat un bombardeig de conceptes que juntament amb l’experimentació dels exercicis i la sortida circular de 7,5 Km, les ha portat a entrar de ple al món del Nordic Walking.

Cliqueu i mireu el mini video d’un del primers exercicis de la matinal

Ara només cal posar-hi hores, notar sensacions, equivocar-se, corregir, assumir, practicar i gaudir de l’entorn per on passem fent les classes i de tots els beneficis que ens aporta per a la salut i la psique fer marxa nòrdica.

Benvingudes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *