Curset d’iniciació del 14-01-18

Molt bona evolució dels participants del curset!

curset_14_01_18_7Avui 14 de gener’18 hem fet el curset d’iniciació a la marxa nòrdica que teniem programat.

La jornada l’hem fet a Sant Cugat del Vallès durant el matí amb la Núria Caballé, l’Eugeni Castaño i la Montse Sugranyes.

Al llarg de la matinal han anat aprenent la tècnica de la marxa nòrdica basada en la metodologia de les 10 passes que difont l’INWA (International Nordic Walking Federation).

Mitjançant un munt d’exercicis i una volta circular que hem fet per la muntanya, d’uns 10 kilòmetres que ens ha portat pel pantà de Can Borrell, han anat experimentant i assimilant la tècnica i s’han anat adonant de les diferències que té aquesta disciplina esportiva respecte el senderisme o “trekking”. Perquè una cosa és caminar i l’altre és fer marxa nòrdica.

La veritat és que (com podeu veure en les fotos), per ser la primera vegada no ho han fet gens malament i la seva aptitud ha estat fantàstica i oberta a aprendre. Fruit d’això han estat els resultats, on han aconseguit minimitzar i evitar moltes vegades els errors més comuns dels principiants de marxa nòrdica (quedar-se a la pelvis i no fer extensió, treballar de colzes, agafar el bastó de forma incorrecte, no contrarotar els eixos, no fer l’empenta…)

També s’han adonat que només fent-t’ho correctament, es treu profit i es noten de tots els beneficis que té per a la salut i la psique la marxa nòrdica.

Clica per veure el mini video VID_20180114_132405

Deixa un comentari