Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sortida de perfeccionament i curset d’iniciació de Marxa Nòrdica a la platja (Modern Nordic Walking Academy)

1 01Europe/Madrid novembre 01Europe/Madrid 2020@09:30-13:30

sortida_curset_31_octubre_2020

Seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries per tal de prevenir la COVID-19, en aquesta sortida i curset intentarem mantenir el distanciament els uns amb els altres amb 1,5 metres de separació i portarem la mascareta. També és molt recomanable que cadascú porti la seva loció de hidroalcohol per desinfectar-se les mans i els mànecs dels bastons. Hem de seguir totes les directrius de les autoritats sanitàries i ser rigorosos.

La limitació de places serà de de 10 persones.

Serà una matinal mixta. És a dir, primer farem un curset d’iniciació a la marxa nòrdica per a tots aquells que comencin. Els que ja tinguin una mica d’experiència, farem recordatoris dels aspectes més importants de la tècnica i els hi servirà per anar perfeccionant tots aquells que encara no tenen assimilats/interioritzats i no els hi acaben de sortir. 

– Contingut: Per a tots aquells/es que comencin, en aquesta primera experiència que tindreu amb la marxa nòrdica, us explicaré la metodología de les 10 passes d’INWA (International Nordic Walking Federation) – escola Finlandesa, i aspectes molt importants a tenir en compte del concepte MODERN NORDIC WALKING ACADEMY, que sota les directrius de l’organització científica International Council of Nordic Walking, es basen en les investigacions sobre el cos humà i la seva biomecànica, integrant un treball d’activació de les cadenes musculars en espiral amb l’objectiu de promoure una esquena sana, assolir benestar físic i de salut i aconseguir fer una tècnica correcta.
De MODERN NORDIC WALKING ACADEMY i de la INWA en sóc trainer i instructor.
Adquirir un bon patró de marxa, el bon ús i optimització dels bastons, plantar-lo, l’empenta, l’extensió, el braceig, la solta, el cop de dragonera, la recollida activa, la coordinació, la contrarotació i l’alineació corporal, són els aspectes que treballarem.
També es faran alguns exercicis per treballar la lateralitat.
Els exercicis d’aprenentage es faran a la platja. A l’acabar-los farem una caminada per la platja direcció el Prat per tal de transferir els conceptes apresos.
La idea és que aprengueu les nocions bàsiques i que a poc a poc aneu interioritzant la importància d’executar la tècnica correcta per optimitzar al màxim l’ús del bastons.
Cap a les 10.30 h farem una aturada per si hi ha algú que necessiti esmorzar.
Només amb una bona i correcte tècnica obtindrem tots els beneficis que per a la salut ens aporta la marxa nòrdica. Perquè una cosa és caminar, i una altra és caminar bé fent marxa nòrdica.

Què cal portar:

  • Roba còmoda i calçat esportiu. Banyador per si a l’acabar us voleu banyar.
  • Aigua i/o beguda isotònica, esmorzar lleuger i opcionalment barretes energètiques o millor un plàtan, poma o un grapat de panses, fruits secs…
  • Si porteu una motxilla, aquesta que se us agafi bé i sigui lleugera
  • Protecció solar (buff, gorra, ulleres de sol i crema… opcional a l’estiu)
  • Esparadrap i/o “tirites” per si us surt alguna butllofes

– Data: 1 de novembre de 2020

– Durada de l’activitat: Tindrà una durada aproximada de 4 hores. Horari: de 9.30 a 13.30 hores (sigueu puntuals)

– Lloc de trobada i sortida: Monument de la Vela (Gavà Mar) – Avinguda del Mar, 3 – 08850 Gavà

– Lloc d’arribada: Monument de la Vela (Gavà Mar) – Avinguda del Mar, 3 – 08850 Gavà

– Places: Mínim 3 – Màxim 10 persones

– Preu per persona: 40 €/persona

– INSCRIPCIONS: EMPLENANT EL FORMULARI  D’INSCRIPCIÓ QUE TROBAREU DINS DE L’ APARTAT DE CONTACTE D’AQUEST MATEIX WEB.

NO HI HA ASSEGURANÇA D’ACCIDENTS PELS PARTICIPANTS. És responsabilitat de cadascú/na el fet d’inscriure’s a aquesta caminada, abandonar-la o dels possibles danys/lesions que desafortunadament pugueu patir. També, inscrivint-se a aquesta caminada, doneu permís perquè us pugui fer algunes fotos i videos i publicar-los al web Nordic Walking Collserola i a les xarxes socials de Sergi Solivelles Castillo. En cas que no vulgueu ser filmats/ades o retratats/ades, el dia de la sortida notifiqueu-ho.
Si us interessa, podeu seguir practicant marxa nòrdica amb nosaltres de forma regular com una forma de fer salut, de benestar físic i psíquic, d’entrenament i/o rendiment i per estar en forma.
Podeu consultar tot el que ofereixo en aquest mateix web.

Mostra els detalls

Data:
1 01Europe/Madrid novembre 01Europe/Madrid 2020
Hora:
09:30-13:30
Categories d'Esdeveniment:
,

Deixa un comentari