22
Oct
Classe/sortida de perfeccionament a la platja
09:30 to 14:00
22-10-17

En aquesta ocasió  anirem a fer una sortida/classe de perfeccionament a la platja.

Per tant, si sou dels que ja heu fet un tastet d’iniciació de marxa nòrdica, si sortiu habitualment però voleu anar perfeccionant la tècnica, aquesta és una sortida ideal.

La sorra humida de la platja és un lloc molt idoni per aprendre, ja que és terreny pla i serveix per veure clarament els errors en la fase de plantar el bastó i la seva recollida activa.

També perquè és molt gustós i saludable fer marxa nòrdica a la platja, gaudir de la brisa marina, del so de les onades, de la sensació de relax i benestar, i per notar el massatge constant que fa la sorra als peus si es fa descalç. La platja, al tenir una altimetria plana, no te n’adones i camines molt.

La classe constistirà en fer una caminada des de Gavà cap a Castelldefels. Caminarem aproximadament dues hores però li afegirem aturades per experimentar i anar corregint aspectes que no es tinguin encara assimilats. Recordo que la tècnica és la que difont la INWA (International Nordic Walking Federation), de la qual en sóc instructor, mitjançant la metodologia de les 10 passes.

La sortida serà matinal i la idea és trobar-nos al punt d’inici a les 9.30 hores i tornar cap a Sant Cugat a les 14.00 hores.

Què cal portar:

  • Roba còmoda i calçat esportiu (qui vulgui que es porti el banyador per si la temptació de fer-se un bany li és irresistible)
  • Aigua i/o beguda isotònica i esmorzar lleuger
  • Si porteu una motxilla, aquesta que se us agafi bé i sigui lleugera
  • Protecció solar (buff, gorra, ulleres de sol… opcional)
  • Els bastons

monument de la vela Gavà– Lloc de trobada: Al monument de la vela (Gavà Mar), al costat de l’Oficina de Turisme. Avinguda del Mar.

– Hora de trobada: A les 9.30 hores (puntuals)

– Hora de tornada: A les 14.00 hores

– Places: 10 màxim

– Preu per persona: 30€

– Inscripcions: Emplenant el full d’inscripció que trobareu dins l’apartat de contacte d’aquesta mateixa pàgina web.

És responsabilitat de cadascú/na el fet d’inscriure’s a aquesta sortida, abandonar-la o dels possibles danys/lesions que desafortunadament pugueu patir.