19
Mai
Dia Mundial de la Marxa Nòrdica. Curset d’iniciació
17:00 to 21:00
19-05-18
Inatge_dia_mundial_marxa_nordica_2018El 19 i 20 de maig de 2018 se celebra el DIA MUNDIAL DE LA MARXA NÒRDICA. Per aquest motiu Nordic Walking Collserola t’ho ofereix un intensiu de cap de setmana. El dia 19, un curset d’iniciació a la marxa nòrdica per a tots aquells/es que no ho han fet mai i es vulguin iniciar en aquest món tant apassionant, i el dia següent, una sortida de perfeccionament per la Serra de Collserola, concretament anirem a la Font de la Budellera i el pantà de Vallvidrera.
El curset d’iniciació també pot servir per a totes les persones que ja fa temps que l’han fet i que abans de la sortida del dia 20 vulguin refrescar tots els conceptes. 
Les característiques de l’activitat són les següents:
– Data:
Dissabte 19 de maig de 2018
– Durada: Té una durada aproximada de 4 hores
– Horari: de 17.00 a 21.00 hores
– Lloc de trobada: Parc de la Pollancreda.
– Contingut: En aquesta primera experiència que tindreu amb la marxa nòrdica, us explicaré la metodología de les 10 passes d’INWA (International Nordic Walking Federation) – escola Finlandesa, de la qual en sóc instructor. (Adquirir un bon patró de marxa, el bon ús dels bastons, plantar-lo, l’empenta, l’extensió, el braceig, la solta activa, la coordinació, la contrarotació, etc…)
També es faran exercicis per treballar la lateralitat.
Les activitats es faran al mateix Parc i també es farà una volta circular per la Serra de Collserola.
La idea és que aprengueu les nocions bàsiques i que a poc a poc aneu interioritzant la importància d’ejecutar la tècnica correcta per optimitzar al màxim l’ús del bastons.
Només amb una bona tècnica obtindrem tots els beneficis que per a la salut ens aporta la marxa nòrdica. Perquè una cosa és caminar i una altra és fer marxa nòrdica.
– Preu: 40 € per persona
– Es deixen els bastons en cas de necessitar-ho.
– Places: mínim 2 màxim 15 persones
– Què cal portar: Roba i calçat esportiu així com una petita motxilleta o ronyonera que s’ajusti bé i no es mogui on portar-hi aigua, el mòbil, les claus… i un petit mos lleuger (opcional). Gorra i/o buff i crema solar.
– INSCRIPCIONS: EMPLENANT EL FORMULARI DINS L’ APARTAT DE CONTACTE D’AQUEST WEB
Una vegada fet aquest tastet, ja estareu iniciats a la marxa nòrdica i, si us interessa, podeu practicar-la de forma regular com una forma de fer salut i benestar físic i psíquic, d’entrenament i/o rendiment, i estar en forma sense lesions. Podeu consultar tot el que ofereixo en aquest mateix web.