17
Feb
Matinal de Marxa Nòrdica (perfeccionament) i Senderisme per Collserola. 17 de febrer’19 (clica)
08:00 to 13:30
17-02-19

Serà una matinal oberta a tothom, tant pels que practiquen regularment marxa nòrdica, com pels que només volen fer senderisme caminant per la muntanya.

En aquesta ocasió anirem a fer una volta circular llarga per la Serra de Collserola que ens portarà per indrets, senders i fonts molt maques.

perfeccionament 29-04-18L’itinerari de la caminada serà el següent: Parc de la Pollancreda, Pi d’en Xandri, Can Borrell, Sant Medir (Font del Miracle i Font del Manantial), Can Janer, Aqüeducte, Font de Can Ribas i Font de l’Arrabassada, Sant Medir, Forat del Vent, Font dels Caçadors, Can Coll, Parc Tecnològic, Club Hípic Laura Durbà, Parc de la Pollancreda.

Durant la caminada, els que la facin amb la modalitat de marxa nòrdica, anirem perfeccionant i recordant cadascuna de les 10 passes de la metodologia que ensenyo d’INWA (International Nordic Walking Federation), i a més, ens servirà a tots/es per fer un entrenament aeròbic de qualitat. Per tant, els de marxa nòrdica, si sou dels que ja heu fet el tastet d’iniciació, si sortiu habitualment, i voleu fer una tirada llarga, aquesta és una sortida ideal. Seran de 23/25 km aproximadament que farem al llarg de la matinal.

Requeriments:

  • Haver fet el curset d’inicació a la marxa nòrdica (els que la fareu amb aquesta disciplina. Pels senderistes no cal)
  • Estar en bona forma física i sortir habitualment.
  • Tenir bastant assumida la tècnica del Nordic Walking i/o voler millorar-la (pel marxaires)
  • Esperit de sacrifici i ganes d’assolir el repte.

Què cal portar:

  • Roba còmoda i calçat esportiu
  • Aigua i/o beguda isotònica, esmorzar lleuger i opcionalment barretes energètiques o millor un plàtan, poma o un grapat de panses, fruits secs…
  • Si porteu una motxilla, aquesta que se us agafi bé i sigui lleugera
  • Protecció solar (buff, gorra, ulleres de sol i crema… opcional)
  • Esparadrap i/o “tirites” per si us sur alguna butllofa

– Lloc de trobada i sortida: Parc de la Pollancreda de Sant Cugat (a la pista dels skates), a tocar amb l’Avinguda de les Corts Catalanes.

– Lloc d’arribada: Parc de la Pollancreda de Sant Cugat (a la pista dels skates), a tocar amb l’Avinguda de les Corts Catalanes.

– Hora de sortida: A les 8:00 (puntuals)

– Durada i dificultat de l’activitat: Entre 4:30 i 5:30 hores aprox.  Dependrà de les estones que ens aturem. Mitjana.

– Places: Mínim 3 – Màxim 12 persones

– Preu per persona: 15 €

– Inscripcions: Emplenant el full d’inscripció que trobareu dins l’apartat de contacte d’aquesta mateixa pàgina web.

NO HI HA ASSEGURANÇA D’ACCIDENTS PELS PARTICIPANTS. És responsabilitat de cadascú/na el fet d’acabar el repte, abandonar-lo o dels possibles danys/lesions que desafortunadament pugueu patir.

Si us interessa, podeu practicar la marxa nòrdica de forma regular com una manera de fer salut i benestar físic i psíquic, d’entrenament i/o rendiment, i estar en forma sense lesions. Podeu consultar tot el que ofereixo en aquest mateix web.