10
Jun
Sortida de marxa nòrdica per Collserola. Plantes medicinals
09:15 to 13:30
10-06-17

Mira la muntanya d’un altre manera de la mà de Cristina Garcia, dietista esportiva i col·laboradora de Nordic Walking Collserola.

sortida_plantes_1Molt poques vegades, quan anem per el bosc o la muntanya, es fixem en les plantes que ens envolten. Fins i tot les podem arribar a trepitjar o apartar sense ser conscinets que potser ens serien molt últils per a la nostra salut. Ja sigui fent marxa nòrdica o running, anem fent quilòmetres i sí, gaudint de l’entorn i de la natura, però sense posar atenció a la moltíssima varietat de plantes, flors i arbres que ens anem trobant per el camí. Aquesta riquesa de la flora que tenim per Collserola és la que us volem ensenyar en aquesta sortida que us proposem. De fet serà una petita pincellada de l’extensíssima varietat que hi ha. La Cristina Garcia ens ensenyarà i explicarà les característiques i propietats curatives d’algunes plantes que podem
trobar fàcilment i com consumir-les o utilitzar-les, tot fent una volta circular de marxa nòrdica
en ple cor de la Serra de Collserola, passant per Vil·la Joana i la seva font, el Tibidabo, la Torre de Collserola i la font de la Budellera.  En aquesta fantàstica font, farem un petit tastet de barretes energètiques naturals que ens portarà la Cristina. Sembla interessant oi? No ens oblidarem de la part esportiva i al llarg de la matinal anirem perfeccionant i corregint la tècnica de marxa en totes les seves fases.

Us recordem que aquesta sortida va adreçada a tots aquells i aquelles persones que hagin fet un tastet d’iniciació a la marxa nòrdica.

Característiques de la sortida:

  • Dia: dissabte 10 de juny de 2017
  • Hora: de 9,15 a 13,15/30 hores
  • Lloc de sortida: Estació del Baixador de Vallvidrera (a l’esplanada de dalt de l’escala)
  • Places: Màxim 20 persones (per rigurós ordre d’inscripció)
  • Preu: 30 € per persona
  • No inclou bastons
  • Lloguer de bastons: 5 €
  • Què cal portar: calçat i roba esportiva, gorra o “buff”, crema solar i una motxilleta lleugera ben ajustada que no es mogui ni engavanyi per poder portar aigua i un petit mos (opcional)
  • Inscripcions: EMPLENANT EL FORMULARI A L’APARTAT DE CONTACTE D’AQUEST WEB