05
Nov
Tastet/curset d’iniciació a la marxa nòrdica
09:00 to 13:00
05-11-17
Les característiques de l’activitat són les següents:
– Data: Diumenge 5 de novembre de 2017
– Durada: Té una durada aproximada de 4 hores
– Horari: de 9 a 13.00 hores
– Lloc de trobada: Parc de la Pollancreda.
– Contingut: En aquesta primera experiència que tindreu amb la marxa nòrdica, us explicaré la metodología de les 10 passes d’INWA (International Nordic Walking Federation) – escola Finlandesa, de la qual en sóc instructor. (Adquirir un bon patró de marxa, el bon ús dels bastons, plantar-lo, l’empenta, l’extensió, el braceig, la solta activa, la coordinació, la contrarotació, etc…)
També es faran exercicis per treballar la lateralitat.
Les activitats es faran al mateix Parc i també es farà una volta circular per la Serra de Collserola.
La idea és que aprengueu les nocions bàsiques i que a poc a poc aneu interioritzant la importància d’ejecutar la tècnica correcta per optimitzar al màxim l’ús del bastons.
Només amb una bona tècnica obtindrem tots els beneficis que per a la salut ens aporta la marxa nòrdica.
– Preu: 40 € per persona
– Es deixen els bastons en cas de necessitar-ho.
– Places: mínim 2 màxim 10 persones
– Què cal portar: Roba i calçat esportiu així com una petita motxilleta o ronyonera que s’ajusti bé i no es mogui on portar-hi aigua, el mòbil, les claus… i un petit mos lleuger. Cap a les 10,30 h farem una petita aturada del tastet per esmorzar (15 minuts aprox. màxim)
– INSCRIPCIONS: EMPLENANT EL FORMULARI DINS L’ APARTAT DE CONTACTE D’AQUEST WEB
Una vegada fet aquest tastet, ja estareu iniciats a la marxa nòrdica i, si us interessa, podeu practicar-la de forma regular com una forma de fer salut i benestar físic i psíquic, d’entrenament i/o rendiment, i estar en forma sense lesions. Podeu consultar tot el que ofereixo en aquest mateix web.