Fisiomove, nous fisioterapeutes col·laboradors de Nordic Walking Collserola

FISIO(move)TM és un centre de fisioteràpia integral, ubicat al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Prestem un servei de la màxima qualitat, individualitzat i personalitzat per a cada un dels nostres pacients.
Tractem tota classe de lesions i molèsties múscul-esquelètiques.
Valorem a cada pacient des d’una perspectiva bio-psico-social, fet que ens permet proporcionar un tractament adaptat a cada situació i persona.
Som professionals de la salut i amants de la ciència i de l’esport, mantenim un compromís innat amb la nostra formació contínua.
Així mateix, estem sempre al dia dels avenços de la professió. També ens actualitzem constantment en noves tècniques que afavoreixen la millora del benestar dels nostres pacients, des de la prevenció fins a la recuperació de les seves lesions.
Respecte a la nostra metodologia de treball; està basasada fonamentalment en la teràpia manual i el treball actiu dirigit. A més a més, disposem de la millor tecnologia en tecarterapia; HCR de Human Tecar®. Permet maximitzar el rendiment del tractament i agilitzar els temps de recuperació, estimulant correctament l’organisme per a poder tornar a l’estat d’equilibri fisiològic.

Contacte:
– info@fisiomove.com
– www.fisiomove.com
– +34 686085317

Deixa un comentari