Obert els grups d’entre setmana

foto_obert_grup_dimecres

Ja podeu fer sortides/classes regulars entre setmana amb Nordic Walking Collserola!

Hem obert el grup de marxa nòrdica dels dilluns (i el dels dimecres a partir de dues persones l’obrim). Aquestes sortides regulars setmanals les fem de 18.30 a 20.30 hores.

classe_28_03_17_3Al llarg de la sessió anem ensenyant la tècnica necessaria per fer un bon ús dels bastons i adquirir els coneixements bàsics en tota la seva la globalitat (portar un bon patró de marxa, l’extensió, la solta del pal i balanceig actiu, la contrarotació…)

S’ensenyen les 10 passes de la metodologia que difont la International Nordic Walking Federation (INWA) a mesura que es va fent la sortida programada, ja sigui per el medi natural o per àrea urbana. Així doncs, s’incidirà molt en l’adquisició d’un bon patró de marxa i l’ús correcte dels bastons amb totes les fases de cada moviment. També s’inclouen exercicis d’escalfament, estiraments i opcionalment de tonificació.

La idea és que les persones que facin Nordic Walking tinguin interioritzada correctament la tècnica per poder gaudir plenament d’aquesta activitat física i dels beneficis que per a la salut i la ment ens aporta.

Et recordem que també s’ofereixen les sortides/classes tots els dimecres a la mateixa hora.

Places limitades.

ANIMA’T A FORMAR PART DELS GRUPS DE NORDIC WALKING COLLSEROLA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *