Tastet d’iniciació a la Marxa Nòrdica

01-tastet_16_04_17

Nou tastet de Nordic Walking…

02_tastet_16_04_17Per anar introduint a més persones a l’apassionant món de la marxa nòrdica.

Cal ensenyar molt bé la tècnica perquè tothom que practiqui aquesta activitat no agafi vicis i la vagi interioritzant correctament. Com tot, es necessiten hores i hores de pràctica i experimentació. Però l’important és que la gent s’inici correctament amb una bona metodologia.

En aquest tastet del 16_04_17 i com sempre, ensenyant la metodologia de la que us parlo (la de la INWA -International Nordic Walking Federation-) la Marta i la Laura van aprendre moltíssim, i al llarg de les quatre hores que va durar l’activitat, van poder experimentar cadascuna de les 10 passes de la que consta aquest aprenentatge (el patró de marxa, caminar, arrossegar, plantar, empènyer, l’extensió, la solta i braceig actiu, la recollida, la inclinació cap endavant i la contrarotació)

La veritat és que hi ha una diferència brutal de quan van començar respecte cap al final de la sessió. I això li passa a la majoria de gent. Entenent, assimilant, interioritzant i practicant mooooolt s’aconsegueixen bons resultats.

A més, exercitar la lateralitat i la coordinació mitjançant exercicis que la potenciïn, és un dels aspectes claus que cal tenir molt en compte i treballar. En aquestes fotos que us penjo podeu veure algún dels moments d’aquesta matinal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *