Tastet/curset d’iniciació a la marxa nòrdica

05_tastet_28_10_17

El passat 29 d’octubre de 2017 vam fer amb en Francesc i l’Alexandra, el tastet d’iniciació a la marxa nòrdica que teniem programat.

Aquesta especialitat esportiva apta per a tothom, va molt més enllà que el simple fet de caminar, és una filosofia de vida on s’hi conjuguen una sèrie de factors que la fan diferent.

El benestar que ens aporta (si es fa correctament) a nivell físic i psíquic, sense risc de lesions, els alts nivells de sociabilitat que té, la coneixença i consciència del nostre propi cos, i el contacte amb l’entorn natural, fa que cada vegada hi hagi més gent ho vulgui tastar i se sumi amb nosaltres en aquest món tant apassionant. Quan es prova, notes els seus efectes, vas experimentant i assimilant la tècnica, ja t’hi has “enganxat”.

La matinal del tastet va consistir en explicar les 10 passes de la metodologia d’aprenentatge que promou la INWA (International Nordic Walking Association). Així doncs, mitjançant exercicis, vam ensenyar aspectes com: portar un bon patró de marxa, la importància de plantar el bastó, l’empenta, l’extensió, la solta activa del bastó, el braceig i recollida del bastó, la contrarotació i per suposat, no ens vam oblidar dels exercicis de lateralitat i coordinació.

Per posar-ho en pràctica vam fer una sortida circular per la Serra de Collserola d’uns 6 kilòmetres.

Benvinguts al món de la marxa nòrdica Francesc i Alexandra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *