Activitats

Entrenaments Creuats

(sota demanda i a concretar dies i hores)

– A qui va dirigit: A persones amb un cert nivell d’estat de forma que practiquen i entrenen habitualment buscant rendiment o millores.

– En que consisteix: En oferir a tot aquell/a que ho vulgui, un plànning d’entrenament global on el participant sortirà de la seva rutina habitual d’entrenament per tal d’evitar càrregues musculars abusives i repetitives, afavorint així els descans actiu i la millora en el rendiment.

– Que oferim: La marxa nòrdica com a fil conductor a nivell fitness (és necessari però, que l’interessat/ada tingui un cert nivell de la tècnica), paral·lelament a la tonificació muscular armònica i treball de running a nivell aeròbic i anaeròbic.

  • Places: de 3 a 10 persones
  • Preu: a concretar segons dies i hores
  • No inclou els bastons
  • Lloguer de bastons: 5€/sessió

Esdeveniments Puntuals

També ofereixo la marxa nòrdica per escoles, instituts i empreses com una activitat física que a nivell tastet lúdic-recreatiu i/o salut, serveixi d’esdeveniment puntual per inculcar valors com la cohesió de grups, l’amistat, el respecte, la companyonia i tenir una forma de vida saludable fent una activitat física suau.

Stages/Estades

(Requereix un mínim de tècnica)

Consisteixen en sortides de 2 o 3 dies en un lloc determinat amb pernoctació a un alberg o casa rural. L’objectiu és compartir experiències entorn la marxa nòrdica i passar uns dies de relax, convivint, fent salut i esport (nordic walking).

Farem sortides per practicar i perfeccionar la tècnica i a més, sempre que sigui possible, s’inclouran xerrades, tallers i altres activitats que puguem organitzar.


Reptes

Puntualment proposaré fer algún repte de marxa nòrdica que estarà obert a tothom que es vegi capaç d’aconseguir-lo acabar.

Els reptes es basaran en fer sortides de nordic walking que pel perfil del terreny, l’orografia de la muntanya o el quilometratge de la ruta,  requerirant una actitud positiva i un òptim estat de forma.