Qui Sóc

Sergi Solivelles

Em dic Sergi Solivelles. He nascut a Sant Cugat i sóc de la generació del 66.
Sóc dissenyador gràfic, il·lustrador i publicista, professió que exerceixo des de sempre i que comparteixo amb el vessant esportiu.
Des de ben petit que faig esport, m’encanta. Fer activitat física és com una filosofia de vida, em diverteix i em fa sentir bé.
Durant els anys de la meva infantesa i adolescència vaig jugar a futbol i ja d’adult, vaig combinar-ho amb el futbol sala. L’any 1991 vaig canviar completament el rumb de les meves activitats esportives i vaig començar a fer atletisme (curses de fons de 10, 15 Km, mitjes maratons, alguna marató i travesses de resistència per muntanya).

Amb el temps i degut a lesions d’aquestes que no s’acaben d’anar mai, vaig descobrir la marxa nòrdica o nordic walking. Va ser una descobriment al·lucinant!, doncs em permetia fer activitat física ja sigui per salut o rendiment sense risc de lesions.
Qualsevol cosa que faig sigui de l’àmbit que sigui, m’agrada fer-la de la forma més professional possible i tenint coneixement de causa. Intento arribar fins al fons. De manera que formant-me, provant, experimentant i contrastant, puc arribar a tenir unes bases sòlides i criteris de valor per executar i/o rendir de la forma més eficaç possible.

INWA InstructorsAquest tarannà m’ha portat a titular-me com a tècnic d’esport base en l’especialitat d’atletisme (pel Consell Català de l’Esport. Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya: Núm. ROPEC 025976) i com a instructor de Nordic Walking (Marxa Nòrdica) per INWA (International Nordic Walking Federation) amb el certificat núm.: INWA SP-222-18.
El bagatge i l’experiència assolida al llarg dels anys en docència esportiva, l’he aconseguit fent d’entrenador i formador d’atletisme per a infants i per a adults.
Des de fa molt temps entreno a grups d’atletisme en diferents escoles de primària, porto la coordinació dels campus d’atletisme d’estiu i la coordinació de la lliga d’atletisme escolar que ofereix l’Oficina Municipal d’Esport de Sant Cugat del Vallès (OMET). Pel que fa als adults, des de fa anys que entreno setmanalment a dos grups de running, també de l’OMET.

La marxa nòrdica entra a la meva vida després de passar per un període d’experimentació i de formació autodidàcta i tot seguit oficial i reglada. Una vegada obtingut el títol d’instructor d’INWA, vaig iniciar les activitats amb NORDIC WALKING COLLSEROLA i també amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès portant tres grups per a adults.

Difondre els meus coneixements adquirits d’aquesta disciplina que tant m’omple, i comprovar que tothom es pot beneficiar físicament i mentalment fent esport de forma saludable, em motiva dia a dia a seguir oferint-vos activitats de marxa nòrdica.