Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curset d’Iniciació de Marxa Nòrdica (Modern Nordic Walking Academy)

4 febrer@09:30-13:30

40€

AQUEST CURSET RESTA SUPEDITAT DE SUSPENDRE’S EN FUNCIÓ DE  LES INCLEMÈNCIES METEOROLÒGIQUES I PER ALGUNA CAUSA JUSTIFICADA.

La limitació de places serà de 10 persones.

Les característiques de l’activitat són les següents:

– Data: DIUMENGE, 4 de febrer de 2024
– Durada: Té una durada aproximada de 4 hores
– Horari: de 9.30 a 13.30 hores
– Lloc de trobada: Parc de la Pollancreda (al costat de la pista dels skates), a tocar amb l’Avinguda de les Corts Catalanes.

– Contingut: En aquesta primera experiència que tindreu amb la marxa nòrdica, us explicaré i aprendreu la metodología de MODERN NORDIC WALKING ACADEMY, evolució de les 10 passes d’INWA (International Nordic Walking Federation) – escola Finlandesa-, sota les directrius de l’organització científica International Council of Nordic Walking, que es basen en les investigacions sobre el cos humà i la seva biomecànica, integrant un treball d’activació de les cadenes musculars en espiral amb l’objectiu de promoure una esquena sana, assolir benestar físic i de salut i aconseguir fer una tècnica correcta.
De MODERN NORDIC WALKING ACADEMY i de la INWA en sóc trainer i instructor
.

Adquirir un bon patró de marxa, el bon ús i optimització dels bastons, plantar-lo, l’empenta, l’extensió, el braceig, la solta, el cop de dragonera, la recollida activa, la coordinació, la contrarotació i l’alineació corporal, són els aspectes que treballarem.
També es faran alguns exercicis per treballar la lateralitat.
Les activitats es faran al mateix Parc i també es farà una volta circular per la Serra de Collserola per transferir tots els aspectes ensenyats.
La idea és que aprengueu les nocions bàsiques i que a poc a poc aneu interioritzant la importància d’executar la tècnica correcta per optimitzar al màxim l’ús del bastons.
Només amb una bona i correcta tècnica obtindrem tots els beneficis que per a la salut ens aporta la marxa nòrdica. Perquè una cosa és caminar, i una altra és caminar bé fent marxa nòrdica.
– Preu: 40 € per persona.
– Es deixen els bastons en cas de necessitar-ho.
Els bastons es desinfectaran amb una loció d’hidroalcohol abans i després del curset. Si pot ser, és recomenable que tothom porti els seus propis bastons.
– Places: mínim 2 màxim 10 persones.
– Què cal portar: Roba i calçat esportiu així com una petita motxilleta o ronyonera que s’ajusti bé i no es mogui on portar-hi aigua, el mòbil, les claus… i un petit mos lleuger. Gorra i/o buff i crema solar són opcionals però recomenables a l’estiu. A l’hivern també és recomenable portar roba d’abrig còmode i lleugera. Cap a les 10.30 h farem una petita aturada del curset per esmorzar (15 minuts aprox. màxim) si ho necessiteu.
– A l’acabar el curset s’envia per correu electrònic un DIPLOMA DE PARTICIPACIÓ.

TOTS ELS PARTICIPANTS DISPOSEN D’UNA ASSEGURANÇA D’ACCIDENTS. Inscrivint-se en aquest curset, doneu permís perquè us pugui fer algunes fotos i videos i publicar-los al web Nordic Walking Collserola i xarxes socials de Sergi Solivelles Castillo.
En cas que no vulgueu ser filmats/ades o retratats/ades, el dia del curset notifiqueu-ho.
Una vegada fet aquest curset ja estareu iniciats a la marxa nòrdica i, si us interessa, podeu practicar-la de forma regular com una forma de fer salut i benestar físic i psíquic, d’entrenament i/o rendiment, i per estar en forma. Podeu consultar tot el que ofereixo en aquest mateix web.

Recinte

Parc de la Pollancreda (al costat de la pista dels skates)
Avda. de les Corts Catalanes
Sant Cugat del Valles, Barcelona 08172 Espanya
+ Mapa de Google

Deixa un comentari