A punt de començar el nou curs 21-22

A partir del mes de setembre 2021 comencem les sortides regulars setmanals de marxa nòrdica. Actualment hi ha dos grups actius, el del dimecres de 19:00 a 21:00 h i el del divendres de 18:30 a 20:00 h.
Així que sí ja estàs iniciat/ada en marxa nòrdica (imprescindible haver fet un curset d’iniciació de marxa nòrdica), ja pots formar part d’aquests grups i sortir de manera regular entre setmana. A més, tens l’oportunitat de sortir puntualment en cap de setmana, 1 o 2 vegades al mes, i fer sortides matinals de perfeccionament. En aquestes sortides, igual que les d’entre setmana, coneixeràs diferents punts d’interès de la Serra de Collserola passant per multitud de camins i senders, i evidentment aniràs perfeccionant la tècnica per caminar amb bastons de forma correcta. Fer una tècnica correcta i l’optimització de l’ús dels bastons és molt important per obtenir tots els beneficis físics i psíquics implícits en aquesta pràctica esportiva.

Notes: Els grups són reduïts. La metodologia d’ensenyament és la de Modern Nordic Walking Academy (escola Finlandesa i evolució de la INWA, International Nordic Walking Federation)

Deixa un comentari