L’equip de fisios i osteòpates del Centre Núria Caballé s’estrena en el món de la marxa nòrdica!

Tastet d’iniciació a la Marxa Nòrdica.

Avui s’han iniciat a la marxa nòrdica tot l’equip de fisioterapèutes i osteòpates del Centre Núria Caballé, amb seu a Sant Cugat (C/ Pere Serra, 30 baixos).

L’objectiu ha estat que coneguessin aquesta pràctica esportiva una mica més a fons, de cara a poder recomanar als seus pacients tots els beneficis que té el nordic walking quan es practica correctament.
El tastet/curs l’hem fet a Sant Cugat i al llarg de la matinal els he anat ensenyat les nocions bàsiques de la metodologia de les 10 passes que difont La INWA (International Nordic Walking Federation), mitjançant exercicis tècnics/pràctics, de coordinació, de percepció, de cohesió de grup i jocs per promoure la lateralitat (molt important en la pràctica de la marxa nòrdica).

També hem fet una volta circular per la Serra de Collserola, per posar en pràctica tot ho après i que tinguessin la primera experiència en marxa nòrdica. Hem acabat fent estiraments.

La veritat és que ha estat una matinal ben entretinguda amb un equip de gent jove, emprenedor, agradable i amb moltes ganes de fer les coses ben fetes.
Ara toca seguir practicant, experimentant, interioritzant i seguir difonent la pràctica esportiva, la salut i el benestar físic i psíquic.

Felicitats i benvinguts/des al món de la marxa nòrdica!

Deixa un comentari