Nordic Walking Collserola al cicle de passejades per a la gent gran

Dins del cicle de passajades adreçades a la gent gran que va fent des de l’any 2001 Esports de la Diputació de Barcelona, enguany han inclòs uns tastets d’iniciació a la marxa nòrdica.

01 DIBA MolletAquestes passejades que formen part del projcete “a cent cap als 100”, inclouen la realització d’uns tallers de marxa nòrdica que es desenvolupen en diferents municipis de la província de Barcelona. Tots aquests tallers s’han fet i es fan a:

Barberà del Vallès, Begues, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Manresa, Mollet del Vallès, Sant Celoni, Sant Pol de Mar, Santa Margarida i els Monjos, Santpedor, Sitges, Torelló, Torrelles del Llobregat i Vallromanes. La cloenda està prevista fer-se els dies 16 i 17 de maig’18 a Palau de Plegamans.

En aquests tallers que us deia, es dóna a conèixer als usuaris/es (gent gran) dels diferents minicipis, les tècniques bàsiques de la marxa nòrdica i l’ús dels bastons i l’equip corresponent.

En els tallers s’expliquen conceptes teòrics mínims necessaris i es fa una caminada pràctica. En total, una durada de 4 hores (matinal).

Nordic Walking Collserola hi ha partipat activament com a instructor amb un grup de gent molt maca de l’Hospitalet. L’esdeveniment el vam fer el passat dia 18 d’abril a Mollet. Hi van participar els municipis de Calella, Mollet, l’Hospitalet i Palau de Plegamans.

L’experiència va estar molt enriquidora perquè vam poder donar a conèixer a totes les persones que portavem i que anavem trobant (dels diferens municipis participants), nocions molt bàsiques de la tècnica de marxa nòrdica i alguns/es van fer una millora considerable respecte a quan van començar a primera hora del matí. La idea era fer-lis veure que una cosa és caminar i una altra és fer marxa nòrdica. Alguns/es experimentant-ho, es van donar compte de la diferència que hi ha.

Deixa un comentari